Lancier.dk – Referencer

Jeg har spurgt nogle enkelte af mine kunder om de ville skrive lidt om deres oplevelser fra lancierundervisningen.

‘Vi skulle på vores arbejdsplads holde en workshop der blev efterfulgt af en fest med overskriften “Royal Gala”. Som en naturligt del af en royal fest skulle vi selvfølgelig danse Lancier. Det var her vi kontaktede Connie og havde efterfølgende fornøjelsen af at blive instrueret af hende i Lancier. Connie var yderst professionel i sin tilgang til opgaven og efter ganske få instruktioner havde hun os i gang. Vi var 100 mand der i en time blev kostet rundt af Connie som evnede at lære os trinene i de første to kvadriller meget hurtigt. Det var virkeligt sjovt og Lancieen var i den grad med til at sætte et royalt præg på festen og efterfølgende at få folk op på dansegulvet Det har ligeledes afstedkommet rigtig mange grin og positive kommentarer imellem kollegerne og det er bestemt noget vi kunne finde på at gøre igen. Jeg kan kun anbefale Connie som instruktør i Lancier’

Reference fra Helle V. Petersen fra Novo Nordisk

‘Jeg ringede til dig forleden for at give roser videre: Det var simpelthen så godt, og der er kommet så mange positive tilbagemeldinger om danseseancen. Rigtig, rigtig sjovt – folk taler allerede om at vi skal bruge det til vores julefrokost. Tusind tak for en rigtig god oplevelse’

Udpluk fra email fra Susan Gregers Jensen, Arkitektskolen

Tak for et festligt indslag over alle forventninger, folk blev blandet på kryds og tværs og de morede sig virkeligt. Det satte gang i festen og tændte folks lyst til at danse resten af festen.  Jeg er før blevet undervist i lancier, men aldrig på denne humoristiske måde. Du får kun roser herfra.

Mona Larsen 50 års fødselsdagsfest

Vi havde booket Connie til at komme og undervise os i lancier til vores kobberbryllup, det var en stor succes. Connie formåede at lære os tre danse på bare en time og uden at det blev for meget, tværtimod – hendes positive muntre væsen og pædagogiske færdigheder gjorde at vi havde det super sjovt, det var også det, som mine gæster efterfølgende især har rost og talt om. Vi giver Connie mine bedste anbefalinger.

Kobberbryllupparet Søren og Anne

We had the pleasure of being taught lancier by Connie at our summer party. We wanted to give our guests something really Danish and I think that lancier with Connie was the best choice. We all enjoyed the pleasant and humoristic way that she was teaching, in no time she had us all dancing lancier even though nobody had done it before. It was the best. If you want to have a great party, you can be sure that dancing with Connie is a success.

Kimberley Adams